Sykehuset i Lillehammer

Episode 10: Christer Mjåset

Denne uken er det forfatter Christer Mjåset som gjester Akutt.

Han har skrevet mange bøker, blant annet «Verdens eldste mann er død». Handlingen i den boken er lagt til nettopp sykehuset på Lillehammer.

Programleder Olav Brostrup Mûller.

Hvorfor det, mon tro? Det får du svar på i denne episoden!

Lytt her:

Bruker du en annen podkastspiller? Vi er tilgjengelig i de aller fleste avspillere, så bare søk etter Akutt.

Hør eldre episoder

Klikk deg inn på denne siden, så kan du høre alle episodene som så langt er publisert.

Derfor er Lillehammer riktig sted for akuttsykehuset

Det er avgjort at det nye hovedsykehuset for Innlandet skal ligge ved Mjøsbrua. Nå må det besluttes så raskt som mulig at det nye, store akuttsykehuset blir plassert i Lillehammer.

Det handler om å ta vare på Innlandets sterkeste og bredeste fagmiljø i et enda større og bedre sykehus. Og det handler om å legge akuttsykehuset til et sted nært det nye hovedsykehuset, slik at det kan utvikles et tett samarbeid mellom de to til det beste for pasientene i Innlandet.

Du kan lese mer om hvorfor Lillehammer er riktig sted for akuttsykehuset her, og via denne siden kan du selv bidra i kampen for sykehuset på Lillehammer.