Aud Hove. Foto: Senterpartiet

Episode 6: Fylkesvaraordfører Aud Hove fra Senterpartiet

Denne uken er det fylkesvaraordfører Aud Hove fra Senterpartiet som gjester Akutt. Lytt her!

Som fylkespolitiker har Hove en annen tilnærming til mye av det som handler om sykehusstruktur i Innlandet.

Blant annet advarer hun mot et argument som mange bruker. Nemlig: Hvis ikke vi sitter stille i båten nå og venter på tur, så får vi ingenting. Hun sier: Vi står allerede bakerst i køen. Vi har tid til å tenke oss om.

Og det hun vil at vi skal tenke oss om på, det er behovet for å bygge et stort, nytt sykehus. Dessuten mener hun at alt sammen burde vært bestemt på Stortinget.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Programleder Olav Brostrup Müller forteller hva du får høre om i denne episoden.

Lytt til episode 6 av Akutt her

Du kan også lytte via avspilleren nedenfor, eller søke opp Akutt i din foretrukne podkastspiller.

Akutt er en podkast fra Lillehammer kommune. Programleder er Olav Brostrup Müller.

Har du fått med deg disse episodene?