Hanne Velure. Foto: Høyre

Episode 5: Hanne Velure

Hanne Velure er lokal- og fylkespolitiker og sitter i Høyres sentralstyre. Hun gjester episode 5 av Akutt. Lytt her!

Velure mener det er en dårlig idé å skulle starte på en helt ny prosess:

– Nå er det Innlandets tur. Jeg mener at vi må holde fast ved hovedsykehuset ved Mjøsbrua, og så må vi være tydelige på hvor akuttsykehus og elektivt sykehus skal være, sier hun.

Når du er på møte i Høyres sentralstyre – er dette en problemstilling som er kjent, også der?, spør programleder Olav Brostrup Müller.

– Jeg har inntrykk av at Bent Høie er veldig godt informert. De som har representert Innlandet Høyre, Olemic Thomessen og Oddvar Møllerløkken, de er gode og våkne representanter som tar godt vare på Innlandets interesser. Det er viktig at vi tenker på brukertall fremfor innbyggertall, f.eks. med tanke på alle hyttefolkene som er her, sier Hanne Velure.

Hele episoden med Hanne Velure hører du via lenkene eller avspilleren nedenfor:

Bruker du en annen avspiller? Søk etter Akutt, så finner du etter all sannsynlighet podkasten også der.

Har du fått med deg disse episodene?