Podkasten Akutt

Episode 4: Eli Saastad fra Lillehammer næringsforening

Eli Saastad og Lillehammer næringsforening har noen spørsmål de vil ha svar på i forbindelse ny sykehusstruktur i Innlandet. Det hører du mer om i denne episoden!

Saastad er styreleder i næringsforeningen, og har sendt et brev til Helse Sør-Øst.

Lillehammer næringsforening mener nemlig at vedtaket om et stort sykehus går imot det som er statlig lokaliseringspolitikk – altså at store institusjoner skal lokaliseres bynært. Samtidig ønsker Lillehammer næringsforening noen svar på om forholdet for næringslivet er tilstrekkelig belyst frem til det endelige vedtaker skal fattes.

Samfunnsøkonomi og statlig lokaliseringspolitikk er bare noe av det som er tema for episode 4 av Akutt.

Lytt til episoden her:

Du finner podkasten i de fleste podkastpillere, så det er bare å søke etter Akutt i din foretrukne avspiller.

Har du fått med deg disse episodene?